Nieuws

CarLENS Visual Projects neemt deel aan Trotec Design Awards 2018

CarLENS Visual Projects met 2 projecten genomineerd voor het winnen van de “Proud 2 Share Award 2016-2017”

De projecten die genomineerd zijn voor het winnen van de “Proud 2 Share Award 2016-2017” en de uiteindelijke winnaars per categorie werden bekendgemaakt op het exclusieve uitreikingsevent in maart 2017.

CarLENS Visual Projects werd met 2 projecten genomineerd in de categorieën: 

  • Interieurinrichting - shop fitting met het project voor Robojob
  • Kunst & decoratie met de kasseien voor de Ronde van Vlaanderen.

CarLENS Visual Projects beschermt Modemuseum tegen UV-straling

Alle 104 ramen die boven het Modemuseum in Hasselt een koepel vormen, krijgen een speciale folie die zowel de UV-stralen als de zonne-energie weert. ‘Tegenwoordig een must’, zegt directeur Kenneth Ramaekers van het Modemuseum. De Herkse kmo CarLENS Visual Projects legt de laatste hand aan de klus.

‘Nee, er is nog geen schade aan onze collectie’, zegt Ramaekers. ‘Maar we krijgen wel vaker de vraag om stukken te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. In het voorjaar komt de expo rond de bekende Britse ontwerper Paul Smith naar Hasselt. De tentoonstelling Hello, my name is Paul Smith was eerder al in Londen te bewonderen en trekt na Hasselt naar Tokio. Van Smiths omgeving kregen we al de vraag de expo te beschermen tegen UV-stralen.’

Bekijk hier de krantenartikels >>

Vlaamse Kassei, made by CarLENS Visual Projects

De Limburgse kmo CarLENS Visual Projects heeft in opdracht van ontwerpburo Sien 76 kasseien bedrukt met de beeltenis van alle winnaars uit honderd jaar Ronde Van Vlaanderen. De kasseien sieren het wandelpad naar het monument van Karel Van Wijnendaele. “Een unieke opdracht.”

De Ronde van Vlaanderenstraat in Kwaremont, een deelgemeente van Kluisbergen, wordt een belevingsstraat. Tien grote foto's zullen er tien opmerkelijke Ronde-winnaars eren. Van Paul Deman, de eerste winnaar, over Briek Schotte naar Edwig Van Hooydonck en Johan ­Museeuw tot de huidige generatie Tom Boonen, Fabian Cancellara en Marianne Vos. Ook het monument van Karel Van Wijnen­daele krijgt een opknapbeurt en alle winnaars krijgen hun ­eigen kasseisteen. 

 

Bekijk hier de krantenartikels >>

 

 

Inhoud syndiceren